Over Fruit Jobs

Antwoord op de groeiende vraag

Het gaat goed met de tuinbouw in West-Brabant. Wanneer aardbeienteler Jong Fruit in Dongen (NB) blijft uitbreiden en zich toelegt op jaarronde productie, groeit ook de behoefte aan personeel.

Het (internationale) personeelsbestand is op een gegeven moment zo groot dat zelfs collega-tuinbouwers aankloppen voor arbeidskrachten. Daarnaast wordt de vraag naar tijdelijke medewerkers ook buiten het hoogseizoen groter. Zo groeien we van 8 medewerkers in 2006 tot een personeelsbestand van 450 mensen in 2016.

Goed geregeld

Om de personeelszaken zowel voor medewerkers als opdrachtgevers beter te regelen, wordt Fruit Jobs opgericht. Dit flexibele uitzendbureau voorziet in de behoefte aan arbeidskrachten en is de perfecte schakel tussen de wisselende vraag naar personeel en werk.

Fruit Jobs opereert vanuit Dongen (NB). We werken met een internationale ploeg gemotiveerde medewerkers die voor korte of langere tijd inzetbaar zijn. Onze opdrachtgevers zijn grote tuinbouwbedrijven in de regio met wie we vaak al jarenlang samenwerken.

Waar ben je naar op zoek?

HEEFT U EEN VRAAG?